Heb jij het lef?

Ondernemers succesvol laten ondernemen. Dat is wat wij elke dag samen doen. We zijn nieuwsgierig naar alles wat met ondernemen te maken heeft. Niet alleen naar de cijfers, maar ook naar de dromen en mensen erachter. We verrassen onze klanten door steeds nieuwe wegen te bewandelen. Durf jij het ook?

Bereik meer, doe het anders!

Bij Koenen en Co is aandacht voor de medewerker net zo belangrijk als aandacht voor de klant. Prestaties leveren en een informele, collegiale sfeer gaan bij ons hand in hand. We adviseren ondernemers bij strategische keuzes in accountancy, fiscaliteit, subsidies, personeel, IT en financiën. Ook de brancheontwikkelingen, de mens en de dromen achter de ondernemer staan bij ons centraal. Dat maakt Koenen en Co bijzonder. We zijn klein genoeg om advies op maat te kunnen geven, en groot genoeg om vakkennis en expertise van het hoogste niveau te garanderen. De gemiddelde leeftijd van onze medewerkers is 35 jaar. Doordat er in kleine teams wordt gewerkt, zijn de werkzaamheden heel gevarieerd en de organisatielijnen kort.

Koenen en Co beschikt over een goed personeelsbeleid

Dit vertaalt zich in uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Mogelijkheden voor deeltijdwerk
  • Mogelijkheden met betrekking tot flexibele werktijden
  • Ruime studie- en opleidingsmogelijkheden

Koenen en Co is altijd op zoek naar collega's

  • Met een commerciële, klantgerichte en flexibele instelling
  • Die kwaliteit leveren
  • Die enthousiast en initiatiefrijk zijn, en
  • Die beschikken over goede mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

Welkom!

Heb je interesse in een baan, stageplek of carrièregesprek bij een van onze vier vestigingen in Zuid-Nederland? Neem dat contact op met onze HR-afdeling. We heten je welkom bij een succesvolle organisatie die veel van je vraagt, maar die ook veel teruggeeft!

Bekijk onze actuele vacatures.
Je kunt ook een open sollicitatie sturen door het reactieformulier in te vullen.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2016 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.