Waarom werken bij Koenen en Co?

Samen veelzijdig werken aan jouw carrière

Koenen en Co is een professionele, commerciële organisatie, die aandacht voor de klant net zo belangrijk vindt als aandacht voor de medewerker. De kracht van Koenen en Co is onder andere een goed samenwerkend team, waarin wordt gewerkt vanuit de visie van ‘elkaar aanvullen’. Bovendien is er volop aandacht voor persoonlijke ontplooiing door een actief personeelsbeleid. De gemiddelde leeftijd van onze medewerkers ligt rond de 35 jaar. Doordat er in kleine teams wordt gewerkt, zijn de werkzaamheden uitermate gevarieerd. De informele, collegiale sfeer draagt bij aan een prettige werkomgeving, die niet alleen de medewerkers, maar uiteindelijk ook onze cliënten ten goede komt. Onze vestigingen kennen een personeelsbestand van 20 tot 50 medewerkers. Daardoor zijn de organisatielijnen kort. Het aantal mannen en vrouwen dat bij Koenen en Co werkzaam is, is vrijwel gelijk.

Koenen en Co beschikt over een goed personeelsbeleid

Dit vertaalt zich in uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Mogelijkheden voor deeltijdwerk
  • Mogelijkheden met betrekking tot flexibele werktijden
  • Ruime studie- en opleidingsmogelijkheden

Koenen en Co is altijd op zoek naar collega's

  • Met een commerciële, klantgerichte en flexibele instelling
  • Die kwaliteit leveren
  • Die enthousiast en initiatiefrijk zijn, en
  • Die beschikken over goede mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

Voldoe je aan dit profiel en heb je interesse om bij ons bedrijf te komen werken, schroom dan niet om contact op te nemen met de afdeling Human Resources op onze vestiging in Sittard, 046 420 35 50. Koenen en Co kan je mogelijkerwijs een veelzijdige baan aanbieden met een grote mate van zelfstandigheid, gecombineerd met een goed salaris. Check ook onze actuele vacatures.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2014 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.