Marianne Coolen

Mogelijkheden genoeg, maar je moet ze wél zelf benutten

"In juni 1998 ben ik mijn carrière gestart bij Koenen en Co Roermond als assistent-accountant. In dat jaar ben ik ook begonnen aan de RA-opleiding bij NIVRA-Nyenrode. Ik heb ongeveer zeven jaar in Roermond gewerkt, onder begeleiding van diverse accountants en relatiebeheerders. Het klantenpakket was zeer divers en ik heb er met veel plezier de beginselen van het accountantsvak geleerd."

Eigen klantenpakket

"In januari 2005 heb ik de overstap gemaakt naar de vestiging Nederweert (nu Weert). In datzelfde jaar heb ik mijn RA-titel gehaald. Voor mij was dat de aanleiding om eens goed na te denken over mijn toekomst. Waar lagen mijn ambities? In september van hetzelfde jaar heb ik de overstap naar kantoor Sittard gemaakt, om daar als zelfstandig relatiebeheerder en accountant de verantwoordelijkheid te nemen voor een eigen klantenpakket en dit verder uit te bouwen."

Ongedwongen sfeer

"Bij Koenen en Co heerst een ongedwongen en informele sfeer. Van hoog tot laag in de organisatie heerst een je-jij cultuur in de omgang met elkaar. Als je respect en waardering voor je collega’s hebt, krijg je die ook terug. Wel wordt er van je verwacht dat je je verantwoordelijkheid neemt als dat nodig is. Daarbij mag je rekenen op het volste vertrouwen in je eigen inzicht en expertise."

Ambities waarmaken

"Als je zelf de mogelijkheden benut, is Koenen en Co een goede werkgever. Je krijgt voldoende kansen om jezelf te ontplooien. Tot nu toe lukt mij het in ieder geval heel goed om binnen Koenen en Co mijn ambities waar te maken."

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2015 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.