Marven Janssen

Een stukje van jezelf kwijt kunnen in je werk is wat iedereen wil?

Marven Janssen: "Bij Koenen en Co is geen dag hetzelfde. Er zijn steeds weer nieuwe uitdagingen en ik ga iedere dag weer fluitend naar mijn werk. Sinds 1 januari 2005 ben ik werkzaam bij Koenen en Co op de afdeling Salaris Service. Al snel trok ik bepaalde werkzaamheden binnen de afdeling naar me toe. Zo kreeg ik de mogelijkheid om naast het verwerken van salarisadministraties, samen met een collega, het applicatiebeheer van de salarissoftware voor mijn rekening te nemen."

Van administrateur naar consultant

"Na drie jaar als salarisadministrateur te hebben gewerkt, ben ik doorgegroeid naar de functie van salarisconsultant, waarbij in het bijzonder advisering van klanten en de begeleiding en coaching van collega’s centraal staat. Ik ben steeds op zoek naar verbeterpunten binnen de afdeling en probeer deze samen met mijn collega’s te realiseren. Zowel interne werkprocessen als het toepassen van wet- en regelgeving komen hierbij aan bod."

Vrijheid voor eigen invulling

"Ik voel me binnen Koenen en Co gewaardeerd, en word ik vrijgelaten om binnen bepaalde richtlijnen mijn functie zelf in te vullen. Dit probeer ik uiteraard ook uit te stralen naar mijn collega’s. Door allemaal een stukje van onszelf in het werk te stoppen, zorgen we samen voor een goede sfeer en optimaal resultaat."

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2015 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.