Stefan Mertens

De ene dag werk je voor een eenmanszaak, de andere voor een grote onderneming

"Dát maakt Koenen en Co zo interessant", aldus Stefan Mertens. Stefan vervolgt: "Nog tijdens mijn studie Fiscale Economie aan de Universiteit Maastricht werd ik benaderd door Koenen en Co, waar een studiegenoot van mij al werkzaam was. Het klikte. In augustus 2001 ben ik in Venlo begonnen als junior belastingadviseur. Van meet af aan merkte ik dat Koenen en Co een organisatie is die kwaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel heeft staan, maar dit toch weet te combineren met een heel informele en persoonlijke werksfeer."

Steeds meer uitdaging

"In de beginfase bij Koenen en Co voerde ik diverse werkzaamheden uit in opdracht van de senior belastingadviseurs, zoals het voorbereiden van fiscale adviezen, het opstellen van aangiften en het maken van bezwaarschriften. Door de grote verscheidenheid aan klanten en opdrachten en de hoge mate van professionaliteit bij Koenen en Co heb ik in deze eerste jaren enorm veel geleerd.

Na enkele jaren als juniorbelastingadviseur werkzaam te zijn geweest, kon ik doorgroeien en heb ik een aantal eigen klanten gekregen. De werkzaamheden ontwikkelden zich mee en werden steeds complexer en uitdagender."

Uiteenlopende opdrachtgevers

"Het leuke van een middelgroot kantoor is dat de klanten zeer divers zijn. Zo variëren onze klanten van eenmanszaken tot behoorlijke ondernemingen met een flink personeelsbestand. Daarbij komt dat onze opdrachtgevers in zeer uiteenlopende sectoren actief zijn, hetgeen de werkzaamheden nog eens extra veelzijdig en afwisselend maakt."

Belastingadviseur, relatiebeheerder én kantoorfiscalist

"Inmiddels ben ik als zelfstandig belastingadviseur en relatiebeheerder verantwoordelijk voor mijn eigen klanten. Daarnaast ben ik kantoorfiscalist op de vestiging te Venlo, hetgeen betekent dat ik de werkzaamheden en personele invulling op de fiscale afdeling coördineer en verantwoordelijk ben voor de fiscaal vaktechnische zaken op onze vestiging. Dit zorgt weer voor nieuwe uitdagingen en verantwoordelijkheden, en maakt dat mijn dagelijkse werkzaamheden er tegenwoordig heel anders uitzien dan voorheen.

Al met al heeft Koenen en Co, als mijn eerste werkgever, mij dus de mogelijkheid gegeven mezelf te ontwikkelen en door te groeien. In combinatie met de prettige werksfeer zorgt dat ervoor dat ik me hier nog altijd volledig thuis voel."

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2015 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.