Harald Boots

Harald Boots

Opleiding en ervaring

Nadat ik het Atheneum met succes had afgerond, heb ik Nederlands Recht gestudeerd in Maastricht. Aansluitend heb ik Fiscaal Recht gestudeerd te Tilburg en Maastricht. In 1999 ben ik als fiscalist in dienst getreden bij Koenen en Co op onze vestiging in Venlo. Vanaf 2004 ben ik vanuit onze vestiging in Panningen gaan werken. Met ingang van 2008 ben ik als firmant toegetreden tot maatschap Koenen en Co.

Specialisaties

Ik ben werkzaam in een algemene praktijk. Mijn bijzondere aandacht gaat echter uit naar fiscale vraagstukken met betrekking tot bedrijfsopvolging en herstructurering, het formele belastingrecht en de fiscaliteit op het gebied van de automobielbranche. Daarnaast ben ik aanspreekpunt voor het Horizontaal Toezicht.

Missie

De missie van onze maatschap vertaal ik in de dagelijkse praktijk door mij volledig in te zetten om mijn cliënten praktijkgerichte oplossingen te bieden voor hun vraagstukken. De volle tevredenheid van mijn klanten maakt mijn dag goed. Met mijn collega’s zorg ik er voor dat Koenen en Co zijn goede naam in de regio uitbouwt door meer tevreden ondernemers tot haar klantenkring te mogen rekenen. Daar ben ik trots op.

Vrije Tijd

Mijn vrije tijd besteed ik graag samen met mijn gezin. Tot mijn hobby’s behoren koken en het genieten van lekkere wijnen. De sportieve tijd wordt ingevuld door tafeltennis en golf.

Gerelateerde pagina's: 

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2015 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.