Henk Weren

Henk Weren

Het is mijn lust en mijn leven om mijn kennis en vaardigheden in te zetten voor mijn cliënten en daardoor actief bij te dragen aan hun succes. Eruit halen wat erin zit, is daarbij één van mijn uitgangspunten, net als de neiging om 'nee' als antwoord niet snel te accepteren. Verder zijn wederzijds vertrouwen en respect, alsmede een goed persoonlijk contact, de basis voor een langjarige relatie met mijn klanten.

Opleiding en ervaring

Sinds de afronding van mijn gymnasiumopleiding in 1978 ben ik werkzaam in het accountantsvak. Na diverse vervolgopleidingen ben ik in 1989 als AA-accountant ingeschreven in de registers van de NOvAA. Ook nu besteed ik nog steeds veel tijd aan het op peil houden van mijn kennis en vaardigheden. Ik ben al vanaf 1983 werkzaam voor Koenen en Co en ben in 2004 als firmant tot de maatschap toegetreden.

Specialisaties

Ik begeleid mijn cliënten over de volle breedte van mijn vakgebied, met een sterke nadruk op bedrijfseconomische, bedrijfskundige en fiscale aspecten. Ik heb veel kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsopvolging, financieringsvraagstukken, waarderingsvraagstukken en management buy out. Mijn probleembenadering is sterk analytisch gericht, waardoor ik snel tot de kern van het probleem door dring.

Missie

Ik wil voor mijn klanten een hoogwaardig adviseur zijn en weet me daarbij zo nodig gesteund door specialisten uit de organisatie van Koenen en Co. Het is mijn streven om Koenen en Co verder uit te bouwen als succesvolle adviesorganisatie, waarbij we kwalitatief hoogwaardige diensten leveren aan onze cliënten, met een pragmatische en creatieve benadering van de kansen en bedreigingen waar een ondernemer mee te maken kan krijgen.

Vrije tijd

Mijn (schaarse) vrije tijd breng ik graag door in het gezelschap van mijn vrouw en kinderen. Ook beleef ik veel plezier aan wandelingen met mijn hond, meestal in de mooie Brabantse Peel, mijn woonomgeving. In die rustgevende omgeving doe ik vaak inspiratie op voor creatieve oplossingen van vraagstukken waar ik beroepsmatig mee geconfronteerd word.

Gerelateerde pagina's: 

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2015 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.