Suczestip: Professionele en persoonlijke ontwikkeling noodzakelijk voor suczesvol ondernemen

Suczestip

Koenen en Co ondersteunt in professionele en persoonlijke ontwikkeling. We gaan niet alleen op zoek naar uw talenten en kwaliteiten, maar ook die van uw personeel.

Met suczes werken aan jezelf en jouw collega’s

U en uw medewerkers bepalen samen het suczes van uw bedrijf en daarom is het belangrijk inzicht te hebben in uzelf en in uw mensen. We komen veel vraagstukken tegen

  • Hoe halen we het maximale uit onze mensen?
  • Hoe houden we onze collega’s binnen boord en trekken we de juiste nieuwe mensen aan?
  • Hoe houden we onze medewerkers gemotiveerd en betrokken?
  • Wat moet ik doen als directeur of manager om aansluiting bij mijn medewerkers te krijgen?
  • Waar krijg ik nu écht energie van en wat belemmert mij als ondernemer?

We willen ondernemers suczesvol laten ondernemen. Ons streven is om uzelf maar ook uw medewerkers in hun kracht te zetten. We helpen u door er achter te komen wat er bij u en uw medewerkers speelt. We ondersteunen u met:

Drijfverenanalyse en persoonlijke coaching

Met onze drijfverenanalyse krijgt u meer inzicht in talenten en ambities. Om achter iemands drijfveren te komen maken we gebruik van de Profile Dynamics© analyse. U en uw medewerkers kunnen in een aantal vervolgsessies concreet aan de slag gaan met de geformuleerde leerdoelen en coachingsvragen.

Ontwikkelassessment en persoonlijke coaching

Naast de drijfverenanalyse kan psychologisch onderzoek worden gedaan naar intellectuele capaciteiten, zoals werk- en denkniveau en persoonlijkheidskenmerken. Op basis van de inzichten uit dit ontwikkelassessment wordt een rapportage opgesteld en worden ontwikkeldoelen opgesteld. Net als bij een drijfverenanalyse, is het ontwikkelassessment de basis voor coaching op maat.

Selectieassessment

Een geschiktheidsassessment is een onderzoek naar de talenten, persoonlijkheidskenmerken, vaardigheden, drijfveren en ambities gericht op een specifieke functie. Dit assessment wordt ingezet bij werving- en selectietrajecten of in het geval van doorgroei naar een andere of hogere functie. Uiteraard volgt uit dit onderzoek een positief of negatief advies omtrent de geschiktheid van een persoon voor de functie. Daarnaast formuleren we ontwikkeldoelen die aanleiding kunnen zijn voor verdere begeleiding door een coach.

Interesse in suczes?

Neem dan contact op met Fons Houben, onze gecertificeerde adviseur, die u meer inzicht geeft in uzelf of in uw medewerkers. U kunt ook het onderstaande formulier invullen dan nemen wij contact met u op! Klik hier voor het formulier

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.