Koenen en Co en SNS Bank organiseren seminar met thema pensioen en ontslag

SNS Bank en Koenen en Co organiseren samen een veelzijdig seminar met als thema: “Als morgen vandaag wordt… Hoe ziet mijn toekomst er dan uit?”

Inhoud van het seminar

Het wordt een informatieve middag met thema’s als ‘Pensioenen, verschuivende maatregelen’, ‘Wat kan de werknemer zelf doen aan pensioenopbouw’, en ‘Ontslag, met financiële vergoeding’. De onderwerpen worden behandeld en uitgediept door vakspecialisten die op praktische wijze ingaan op de materie en graag uw vragen beantwoorden.

Voor wie?

Financieel managers, hoofd personeelszaken en leden van de ondernemingsraad worden in toenemende mate door werknemers benaderd voor uitleg of vragen om advies. Niet vreemd, want de geschetste materie is complex en volop in beweging. Bijblijven is dus een must!

Aanmelden voor het seminar?

U kunt zich online aanmelden op seminars.koenenenco.nl of u gebruikt de antwoordkaart van de uitnodiging, indien u deze heeft ontvangen met de post. 

Meer informatie?

Heeft u vragen over ons seminar "Als morgen vandaag wordt… Hoe ziet mijn toekomst er dan uit?", neem dan contact op met Jolanda Evers (telefoon 046 420 35 50, e-mail: j.evers@koenenenco.nl).

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.