Suczestip: Collectief pensioen? Maak gebruik van de pensioenscan

Koenen en Co ondersteunt u graag op het gebied van complexe pensioenvraagstukken. De wetgeving op het gebied van pensioenen verandert constant en u ziet uw pensioenlasten alleen maar toenemen. 

Informatieverplichting bij collectief pensioen

Heeft u een collectief pensioen oftewel een vrijwillige bedrijfspensioenregeling voor uw medewerkers? Dan heeft u als werkgever een informatieverplichting. U dient verantwoording af te leggen aan uw werknemers over de voortgang van hun pensioen. U moet dus up to date blijven!

Pensioenscan

We maken het u gemakkelijk. We hebben een pensioenscan ontwikkeld, waarmee we uw collectief pensioen als het ware doorlichten. We checken dan of:

  1. Een kostenbesparing mogelijk is
  2. De regeling voldoet aan alle verzekeringstechnische, financiële, arbeidsrechtelijke en fiscale vraagstukken van dit moment
  3. Er alternatieve regelingen denkbaar zijn
Koenen en Co beschikt over een AFM vergunning. Dat betekent dat onze pensioenadviseurs u, onafhankelijk van welke verzekeraar of bankinstelling dan ook kunnen adviseren.

Informatie en overige pensioenvraagstukken

Wilt u meer weten over collectief pensioen óf heeft u overige pensioenvragen? Bel dan met Margreet Verhaegen-van der Hoek 088 7747533 of één van onze adviseurs. Om gebruik te maken van onze pensioenscan, klik op onderstaande button.

Neem contact op

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.