Suczestip: Tijdelijk extra werkkapitaal tot €250.000 nodig? Binnen één dag geregeld

Suczestip

Samen met Spotcap kunnen wij ondernemers snel voorzien van extra werkkapitaal van €10.000 tot €250.000. Daar waar de bank u niet meer kan voorzien van extra financiële ruimte op uw rekeningcourant, kunt u met Spotcap vaak binnen één dag beschikken over geld.

Groeien met Spotcap

Spotcap helpt ondernemers te groeien door snelle en flexibele financieringen aan te bieden, met een maximale looptijd tot 12 maanden. Spotcap kijkt naar uw meest recente bedrijfsprestaties en bedient eenmanszaken tot BV’s die ten minste 24 maanden actief zijn, een bruto jaaromzet van minimaal €200.000 en een positief eigen vermogen hebben of een positieve trend laten zien. Uiteraard is Spotcap aangesloten bij de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland en heeft een licentie van de AFM.

Wanneer heeft u extra geld nodig?

Spotcap kan op diverse manieren worden ingezet. Zo wilt u uw huidige bedrijfsactiviteiten uitbreiden, extra voorraden of bedrijfsmiddelen aanschaffen, een creatieve marketing- of salescampagne starten of juist uw liquiditeitstekort kortstondig overbruggen. Maar ook seizoensfluctuaties waar uw bedrijf mee te maken heeft of tijdelijke extra personeel aannemen, kunt u financieel makkelijk opvangen met Spotcap.

Alles op een rijtje

De Corporate Finance adviseurs van Koenen en Co kunnen als partner van Spotcap voor u binnen één dag een dergelijke financiering regelen. We zetten alles voor u op een rijtje:

  • We bespreken samen met u uw kredietbehoefte
  • We checken of u in aanmerking komt en uw kredietbehoefte en duur stemmen we met Spotcap af
  • We lopen samen met u door een checklist zodat we alle gegevens in één keer kunnen aanleveren
  • We dienen de aanvraag in en overleggen met Spotcap
  • Spotcap beoordeelt de aanvraag binnen één dag en bij goedkeuring krijgt u direct toegang tot het krediet

Wat kost me dat?

Voor €750 en 0,75% suczesfee regelen wij de kredietaanvraag voor u, waardoor u op deze aanvraag een korting krijgt op de afsluitkosten, die u pas betaalt bij gebruik. Over het opgenomen bedrag betaalt u rente die gemiddeld 1,5% per maand bedraagt. Voordeel is dat er geen aanvullende prognoses, businessplannen of zekerheden moeten worden voorgelegd. Ook is een heropname mogelijk en het hele proces handelen wij online voor u af.

Schakel met ons 

Bel Roy of Silvano als u meer wilt weten over de mogelijkheden van Spotcap en om snel te beschikken over extra financiële ruimte. Wilt u dat we u terugbellen? Klik hier voor het contactformuliertje in! Tot snel

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.