Agri- en Tuinbouw

Natuurlijk verzorgen wij uw jaarrekening en aangiften, maar wist u ook dat wij u met raad en daad terzijde staan om uw visie om te zetten in een klinkend resultaat:

  • Wat maakt uw bedrijf uniek?
  • Waar zit de waarde in uw onderneming?
  • Welke keuzes heeft u de afgelopen jaren gemaakt en voor welke keuzes staat u nu?
  • Wat ziet u bij uw klanten veranderen?
  • Wat zijn voor uw bedrijf de belangrijkste marktontwikkelingen?
  • Wat wilt u over 5 jaar bereikt hebben?
  • Heeft u een financieel plan?
  • Waar zitten de risico’s in uw bedrijfsvoering?  
  • Is uw bedrijf uitdagend genoeg?

Onze visie op de sector

Ondernemers in de agrarische sector hebben te maken met veel kansen. Elke dag kunt u sturing geven aan uw resultaat. Samen met u kunnen we zowel op lange als korte termijn optimaliseren, zodat uw doelen gerealiseerd worden. Soms is het noodzakelijk uw doelen bij te stellen of oplossingen te creëren die minder voor de hand liggen.

Financieel inzicht is cruciaal. Dat inzicht moet bijdragen in een efficiënte bedrijfsvoering en winstgevende investeringsplanning. De praktijk leert dat kostprijsverschilen van 20% tot 30% tussen bedrijven voorkomen. Wilt u weten waar u staat of wilt u weten hoe u tot een lage kostprijs komt?

Wij voelen ons betrokken bij (de oplossing van) uw vragen en verkennen met u de mogelijkheden om te komen tot een routekaart voor uw bedrijf.  

Onze onderscheidende aanpak

Wij hebben alle kennis en ervaring onder één dak om uw ondernemersvragen doeltreffend te beantwoorden. Wij ontzorgen de agrarische ondernemers en gaan hiervoor de 'boer' op. Wij denken graag met u mee, geven u ongevraagd advies en brengen u op de hoogte van nieuwe wetten, regels en ontwikkelingen in de branche. Met maar één doel: u als ondernemer succesvol te laten ondernemen, want daar ligt uw passie.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met Marco Kuijvenhoven.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.