Succesvolle 2e AgrInzicht

Op 31 januari jongstleden vond, net als in 2010 middenin een strenge vorstperiode, voor de tweede keer AgrInzicht plaats. Ondanks de ijzige weersomstandigheden was de opkomst groot: plusminus 70 agrariërs wisten de weg naar de sfeervolle locatie Roelanzia in Ysselsteyn te vinden.

Tijdens deze informatieve avond, georganiseerd door Koenen en Co en Summa, konden de bezoekers vóór de pauze kiezen uit twee verschillende lezingen. Joost Hooijman van Koenen en Co praatte de aanwezigen bij over de laatste stand van zaken rondom investeringen, subsidiemogelijkheden en fiscale faciliteiten in de agrarische sector. Alex van Weelden van Summa besprak onder de noemer ‘Eenvoud en duidelijkheid voor werkgever en werknemer’ de mogelijkheden van E-Benefits en Financiële Planning.

Na de pauze was er een lezing voor alle genodigden, met de prikkelende titel: ‘Wat te doen met uw poen?’ Ruud Janssen van Koenen en Co en Chris Jagers van Summa gingen hierbij dieper in op de financiële situatie na een leven lang hard werken in de agrarische sector. Met tips en aandachtspunten voor degene die net iets verder willen denken dan ‘wie dan leeft,
wie dan zorgt’. 

Ruud Janssen: "Het was een leuke informatieve avond die gekenmerkt werd door een ontspannen sfeer. AgrInzicht zorgt voor de perfecte kruisbestuiving tussen Koenen en Co, Summa en de agrarische doelgroep. Wat mij opviel was dat veel bezoekers elkaar kenden, sommigen omdat ze vorig jaar ook bij AgrInzicht aanwezig waren. Ook zag je dat veel agrariërs samen gekomen waren. Bijvoorbeeld vader met zoon of dochter, om informatie in te winnen rondom bedrijfsopvolging. Tijdens de lezingen was er volop interactie. De bezoekers waren open en geïnteresseerd, en niet bang om vragen te stellen. Wat ik verder opmerkte was dat ook de agrarische sector niet ontkomt aan de huidige onzekere tijdsgeest, en dat er veel behoefte was aan goed advies. Maar het was niet alleen informatief, het was ook gezellig. Er werd nog goed nagekaart onder het genot van een drankje en een hapje. De signalen waren uiterst positief: voor zowel de genodigden als ook voor de organiserende partijen staat dan ook als een paal boven water dat AgrInzicht een jaarlijks terugkerend evenement moet worden."

Kortom: een nieuwe traditie is geboren. Volgend jaar organiseren Koenen en Co en Summa zeker weer een editie van AgrInzicht!

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.