Agri- en Tuinbouwteam

Het Agri- en Tuinbouwteam van Koenen en Co bestaat uit veelzijdige accountants, belasting- en bedrijfsadviseurs die passie hebben voor de agrarische sector.

Het Agri- en Tuinbouwteam gaat de boer op

Wij ontzorgen de agrarische ondernemers. En hiervoor gaan we de 'boer' op. Wij denken graag met u mee. Geven u ongevraagd advies en brengen u op de hoogte van nieuwe wetten, regels en ontwikkelingen in de branche. Met maar één doel: u als ondernemer te laten ondernemen, want daar ligt uw passie.

Onze adviseurs zijn allround in

  • De glastuinbouw
  • De fruitteelt
  • De vollegrondstuinbouw en akkerbouw
  • De boomkwekerij en vaste planten
  • De veehouderij

Totaal in de agribusiness

Naast onze primaire focus, van glastuinbouw tot veehouderij, adviseren onze professionals ook de aangrenzende agrarische business. Onze specifieke kennis levert toegevoegde waarde voor bedrijven die de agrarische sector bedienen met producten en intelligente technologieën.

Onze onderscheidende aanpak

Wij hebben alle kennis en ervaring onder één dak om uw ondernemersvragen doeltreffend te beantwoorden. Ons team bestaat uit professionals die zijn opgegroeid in de agrarische sector of er een speciale band mee hebben. Wij onderscheiden ons door onze groene kijk en onze verfrissende benadering. Ook proberen wij ons nadrukkelijk als specialist in de agrimarkt te profileren door interessante bijeenkomsten te organiseren en ons gezicht in de markt te laten zien. Voor u als agrariër is financiële ondersteuning ontzettend belangrijk en dagelijks een aandachtspunt. Hierbij speelt vertrouwen een belangrijk rol. Vandaar ook onze actieve en integere aanpak.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs van het Agri- en Tuinbouwteam. U kunt zich ook abonneren op onze nieuwsbrief.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2016 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.