Retail

We voelen ons thuis op de Zuid-Nederlandse winkelvloer. Een eigen wereld, met eigen wetten en regels. Maar ook omdat de detailhandel volop in beweging is. Onvoorspelbaar koopgedrag van de consument en branchevervaging stellen hoge eisen aan u.

Constant inspelen op je omgeving

De huidige economische tijd zorgt voor veranderend koopgedrag van de consument. Ze maken andere keuzes, zijn bewuster en bezoeken dus ook de concurrent als hetzelfde product daar goedkoper is. U moet constant allert zijn en werken aan uw onderscheidend vermogen, maar tegelijkertijd letten op kosten en efficiency. Dit vergt veel van uw ondernemerschap. In een dergelijke onstuimige markt is het prettig om te weten dat u ter zijde wordt gestaan door veelzijdige adviseurs. Dat geeft rust en u de gelegenheid om op een creatieve wijze de consument te bewerken.  

Wat kunt u van onze retailspecialisten verwachten?

Allereerst verwacht u van ons dat we beschikken over up-to-date brancheinformatie en kennis. U verwacht tevens dat we samen met u alle kanten van uw bedrijf bekijken om zo te komen tot succesvolle oplossingen. We houden uw cijfers actueel en voorzien u van betrouwbare prognoses. U bent dus altijd op de hoogte van uw financiële situatie, nu en in de toekomst. Maar we bieden meer. Ons vast team van adviseurs kan al uw ondernemersvragen beantwoorden. Van financieringen tot subsidies, van overname tot personele zaken. Juist uw branche vraagt om een veelzijdig team die van alle markten thuis is.

Meer informatie?

Neem dan gerust contact op met Bart Kranen.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.