Zorg

Als professionele zorgverlener staan uw patiënten op de eerste plaats. U lost gezondheidsproblemen en lichamelijke ongemakken op. U brengt uw patiënten weer in conditie en zorgt ervoor dat ze weer optimaal kunnen functioneren. Bekijk zo ook eens uw bedrijfsvoering.

Onze zorgspecialisten ontzorgen

We hoeven u niet te vertellen dat het aantal chronisch zieken toeneemt en de maatschappij vergrijst. Ook weet u dat budgetten en vergoedingen gekoppeld worden aan prestaties en dat steeds meer bezuinigd wordt in de gezondheidszorg. De vraag is hoe speelt u in op deze veranderingen en ontwikkelingen? Hoe staat u ervoor als ondernemer? Hoe is uw financiële conditie? Loopt u tegen bedrijfseconomische problemen? Of ondervindt u momenteel financiële ongemakken? Juist daarom beschikt Koenen en Co over zorgspecialisten.

Onze zorg

Wij zijn multidisciplinair en weten wat er speelt in uw organisatie. U kunt bij ons terecht voor:

  • Accountancy: van financiële administratie tot controle
  • Belastingadvies: advisering, ondersteuning en beantwoording van al uw fiscale vragen
  • Bedrijfsadvies: zoals fusie en overname, financiering, managementadvies, financiële planning, subsidieadvies en personele adviesdiensten

Voor elke situatie een oplossing

We richten ons niet alleen op verschillende zelfstandige beroepsgroepen, maar ook op de fases waarin u zich als medisch professional bevindt. Als startende ondernemer heb je andere vraagstukken als een professional die aan zijn pensioen denkt. We kijken dus naar uw specifieke situatie.

Meer weten over ons Zorgteam?

Neem gerust contact op met Pascal van der Heijde. 

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.