Accountancy

De accountants van Koenen en Co werken resultaatgericht: waar liggen de kansen voor uw bedrijf en hoe ziet u uw financiële toekomst? Wij denken met u mee en brengen pro-actief passende adviezen uit. We staan met 45 accountants en hun medewerkers voor u klaar. Onze accountants zorgen ervoor dat u inzicht heeft in uw administratie. We stellen uw financiële verantwoording samen en voeren controle uit. En dit alles vergezeld van pro-actief advies.

Onze accountants ondersteunen u op het gebied van

  • Beoordeling van uw administratie
  • Inrichting van uw administratie en ondersteuning bij de uitvoering
  • Samenstelling van financiële jaarstukken
  • Verrichten van periodiek, fiscaal werk
  • Controle en certificering van financiële verantwoordingen
  • Advisering

U bent verzekerd van maatwerk en oplossingen die toegespitst zijn op uw bedrijf. Bovendien brengen wij graag uw zakelijke en privé-belangen met elkaar in balans. Voor uw financiële administratie kunt u vertrouwen op één vaste, ervaren contactpersoon, die bekend is met uw bedrijf en branche, en die een probleem snel kan doorgronden en hiervoor een passende oplossing aandraagt.

Meer informatie?

Voor informatie over onze accountantsdiensten kunt u contact opnemen met een vestiging van Koenen en Co bij u in de buurt. Ook kunt u contact opnemen met één van onze accountants.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2016 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.