Accountantscontrole

Heeft uw bedrijf meer dan 50 mensen in dienst? Een omzet van meer dan 12 miljoen? Meer dan 6 miljoen balanstotaal? Heeft u minstens twee vragen met ‘ja’ beantwoord, dan bent u verplicht om uw jaarrekening door een accountant met AFM-licentie te laten controleren.

Tot zover de theorie. Maar hoe zit het in de praktijk?

Voor u als ondernemer zijn zekerheid en inzicht in de eigen organisatie minstens zo belangrijk als het voldoen aan wet- en regelgeving. De specialisten van Koenen en Co zorgen voor beide. U bent verzekerd van een degelijke, onafhankelijke accountantscontrole (ook wel audit genoemd) op basis van een grote mate van deskundigheid en expertise.

Een controle die voldoet aan uw wensen

Onze accountants zijn zeer goed op de hoogte van de regels en eisen waaraan een organisatie moet voldoen. Samen met u brengen we alle risico’s in kaart. Onze aanpak sluit perfect aan op de eisen die overheid en andere toezichthouders stellen aan uw financiële verslaglegging. Naast deze wettelijke regels en eisen kunnen we aanvullend ingaan op uw specifieke wensen en behoeftes. Niet elke organisatie is per slot van rekening hetzelfde.

Meer dan een kans

Laat u een controle uitsluitend uitvoeren omdat het wettelijk verplicht is, om vervolgens niets met de resultaten van die controle te doen? Dan ontneemt u uw organisatie kansen en mogelijkheden om zaken anders, béter aan te pakken. Want we rapporteren uitvoerig bij een controle en voorzien de rapportage van zeer bruikbare adviezen en verbeterpunten. Zie het als een medische check-up of een second opinion. U heeft hiermee een zeer bruikbaar managementinstrument in handen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten wat onze adviseurs voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze accountants.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.