Financiële administratie

U wilt als ondernemer precies weten hoe uw bedrijf er op dit moment voor staat. U wilt inzicht hebben in uw administratie en op de hoogte zijn van uw actuele cijfers. Met onze persoonlijke ondersteuning heeft u altijd een perfect overzicht op uw boekhouding. Ook bewaken we voortdurend de kwaliteit van uw administratie. We kijken voortdurend mee over uw schouders.

Altijd inzicht

Elke dag opnieuw is Koenen en Co bezig met het optimaliseren van de administratieve processen. We lopen voorop als het gaat om het online verzorgen van uw administratie. Koenen en Co heeft hiervoor iZICHT ontwikkeld. iZICHT ontzorgt u compleet op het gebied van uw totale administratie. Van inscannen tot het realtime verwerken van uw facturen in uw administratie zodat u dagelijks op de hoogte bent van uw financiële positie.

iZICHT

Met iZICHT kunt u uw dagelijkse administratie snel en efficiënt online afhandelen. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt uw administratie ook aan ons uitbesteden. Ook dan kunt u op elk gewenst moment uw actuele cijfers raadplegen.

Meer informatie?

Neem contact op met Bart Kranen als u meer wilt weten over iZICHT.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.