Managementinformatie

In aansluiting op uw financiële administratie, krijgt u met onze heldere rapportages en prognoses inzicht in uw toekomstige financiële situatie.

Uw visie naar cijfers

De managementinformatie van Koenen en Co sluit naadloos aan op uw dagelijkse administratie en vertalen uw visie naar begrijpbare cijfers. U bent als ondernemer altijd op de hoogte. U kunt dus inspelen op eventuele financiële behoeftes of tegenvallers. Met inzichtelijke managementinformatie krijgt u financieel inzicht. Zo voorkomt u dat u niet onverwacht voor verrassingen komt te staan.

iZICHT

Koenen en Co heeft hiervoor iZICHT ontwikkeld. Naast een bijgewerkte administratie beschikt u binnen iZICHT over online managementrapportages met voor u relevante KPI's en prognoses waarop u optimaal kunt sturen.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Bart Kranen.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.