Corporate finance

Onze adviseurs hebben ruime ervaring in de bancaire wereld, het bedrijfsleven en de non-profitsector. Wij zijn inmiddels vele jaren actief in een grote variëteit van bedrijven en branches.

Van overname tot financiering

Wij verzorgen op strikt vertrouwelijke wijze de begeleiding van bedrijfsovernames. Wij zoeken strategische partijen en begeleiden het totale proces van marktverkenning, onderhandeling en financiering tot en met het definitieve overnamecontract. Eveneens zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van bedrijfswaarderingen en het verzorgen en structureren van passende investeringsfinancieringen, vermogensversterking en herkapitalisatie.

Van strategie tot financiering

Wij verschaffen inzicht in de situatie van uw onderneming of instelling door het ordenen van aanwezige informatie zodat de bedrijfsprocessen transparanter worden. Wij staan u als ondernemer terzijde bij het ontwikkelen of aanpassen van strategie en bedrijfsvoering met als doel te sturen op maximale waardecreatie. Ook kunt u onze consultants raadplegen bij corporate recovery. Wij zorgen voor een snelle situatieanalyse en bekijken vervolgens alle scenario's van een mogelijke doorstart en de daarbij behorende herfinanciering.

Meer weten?

Klik op een van de onderstaande adviesdiensten. U kunt ook direct contact opnemen met één van onze adviseurs

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2016 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.