Internationaal belastingadvies

Koenen en Co is een toonaangevende adviseur in Zuid-Nederland. Dat betekent automatisch dat wij ook werken voor klanten die actief zijn in het buitenland. Naast direct aangrenzende landen als Duitsland en België, opereren onze klanten ook ver daar buiten. Onze adviseurs hebben hierdoor dagelijks te maken met internationale belastingregels.

Ondernemen in het buitenland vereist maatwerk

Ondernemen in het buitenland vereist van onze belastingadviseurs maatwerk. Koenen en Co is partner van Nexia International. Hiermee hebben we naast onze eigen specialisten kennisondersteuning van collega's in het buitenland. We begeleiding niet alleen ondernemingen die ondernemen in het buitenland, maar ook buitenlandse bedrijven die graag in Nederland willen ondernemen. We bieden voor beiden een breed scala aan fiscale en juridische adviesdiensten.

Wilt u meer weten over onze internationale advisering?

Neem dan gerust contact op met onze deskundigen.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.