Horeca

Elke dag verwelkomt u (nieuwe) gasten. Elke dag moet u topprestaties leveren, want elke gast is anders met specifieke wensen en behoeften. Voor u is de dag geslaagd als uw gasten tevreden naar huis gaan.

Wij hebben een soortgelijke wens. Wij houden ons ook elke dag bezig met onze gasten oftewel onze klanten. Onze adviseurs kennen uw branche en weten wat er speelt. Als u ons uw dromen vertelt, gaan wij voor u aan de slag.

Uitdagende branche

Uw onderneming in de horeca vraagt veel energie, passie, vakmanschap en inzet van iedereen. In uw branche komen veel aandachtsgebieden samen, waarbij naast het koken en gastheerschap, zeker ook gedacht moet worden aan planning, margebewaking, winstoptimalisatie, eigen identiteit en continue ontwikkeling van het concept. Daarnaast is de concurrentie enorm.

Onze horecaspecialisten

Wij beschikken over meer dan gemiddelde branchekennis. Wij kennen de gemiddelde marges en percentages van kosten en ondersteunen u eventuele afwijkingen te analyseren en te gebruiken. Maar we doen meer zoals:

  • Opstellen van managementrapportages, duidelijke jaarrekeningen en fiscale ondersteuning
  • Begeleiding bij het vinden van passende financiering en waardering bij aankoop, overname en uitbreiding
  • Ondersteuning bij issues rondom uw personeel zoals salarisverwerking, arbeidsovereenkomsten, ontslagzaken, cao-toepassing maar ook coaching
  • Pro-actief zoeken en aanvragen van subsidies
  • Begeleiden van uw zoektocht naar een passend kassasysteem
  • Zoeken naar en onderhandelen met de optimale groothandel
  • Ondersteunen bij het toepassen van social media
  • Contacteren en onderhandelen met horecaleveranciers uit ons breed netwerk met betrekking tot keuken, meubilair, koffie, licht, geluid en video
  • Advisering over hygiëne

En nog veel meer

Uiteraard zijn we adviseur in de brede zin van het woord maar bovenal willen we graag uw sparringpartner zijn. Om uw doelstellingen te behalen, wilt u weten aan welke knoppen u moet draaien. We laten ons graag uitdagen door uw vragen. Bel ons!

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.