Bart Kranen

Mijn belangrijkste ambitie en drijfveer is om dagelijks het maximale te bereiken voor mijn klanten, waarbij eerlijkheid en duidelijkheid voorop staat. En dat samen met mijn veelzijdige Koenen en Co collega´s. Belangrijk is dat goed naar de wensen van de klant wordt geluisterd om daarna snel te handelen en afspraken na te komen.

Opleiding en ervaring

In 1996 ben ik aan de Universiteit Maastricht Bedrijfseconomie gaan studeren met een voorkeur richting Accountancy. Aansluitend heb ik de postdoctorale opleiding tot Registeraccountant gevolgd in Maastricht. Ik ben vanaf november 2002 werkzaam bij Koenen en Co. Bij Koenen en Co ben ik begonnen als assistent-accountant om vervolgens door te groeien tot registeraccountant. Inmiddels ken ik de organisatie van binnen en buiten.

Specialisaties

Naast eerst een goede basis gevormd te hebben binnen de wettelijke en vrijwillige controles van middelgrote ondernemingen heb ik mij de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in het adviseren van met name de vele mooie familiebedrijven die we tot onze klanten mogen rekenen, en de daarbij behorende DGA-uitdagingen zowel zakelijk als privé. Verder hou ik mij graag bezig met bedrijfsreorganisaties en -overnames, financieringen en insolventies.

Missie 

Mijn missie is samen met mijn collega’s en onze veelzijdige diensten iedere dag het maximale te bereiken voor mijn klanten. Hierbij zijn sleutelwoorden: pro-actief, aandacht, luisteren, hoogwaardige kwaliteit en afspraken nakomen. Ik ben vooral een persoon die vooruit kijkt. Met deze houding probeer ik ondernemers te ondersteunen in het maken van de juiste strategische keuzes. 

Vrije tijd

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, echtgenote, twee zonen en één dochter. Zo geniet ik enorm van de vakanties met mijn gezin. Verder doe ik graag aan sport: hockey, hardlopen en skiën. Als laatste loop ik niet weg voor een goed feestje of een gezellig avondje uit.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.