Ivo Boots

Ivo Boots

Ik haal energie uit mijn werk door voor de ondernemer maximaal rendement te behalen. Hierbij staat aandacht voor de klant en het bedenken van creatieve oplossingen centraal.

Opleiding en ervaring

Ik ben in 1990 begonnen met de HEAO-opleiding richting accountancy en heb in 1995 mijn diploma behaald. In dat jaar ben ik bij Koenen en Co begonnen als assistent-accountant en ben ik gestart met de opleiding tot registeraccountant aan het Koninklijk NIVRA. Deze studie heb ik gevolgd in combinatie met mijn werk bij Koenen en Co. In 2002 ben ik als registeraccountant ingeschreven. Daarna heb ik binnen Koenen en Co de controlepraktijk mee vormgegeven en ben ik toegetreden tot het bestuur van onze Controle B.V. In 2011 ben ik kantoordirecteur geworden van onze vestiging in Venlo. In januari 2012 ben ik als firmant toegetreden tot onze maatschap. Sinds 2016 vorm ik samen met Nico van Knippenberg en Pascal van der Heijde het bestuur van Koenen en Co.

Specialisaties

Mijn specialisaties zijn het uitvoeren van accountantscontroles van middelgrote ondernemingen en het adviseren van de directeur-grootaandeelhouder.

Missie

Mijn missie sluit aan bij die van Koenen en Co, waarbij ik er voldoening uit haal als ik de verwachtingen van mijn klanten kan overtreffen samen met enthousiaste medewerkers in een goede werksfeer.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd hou ik van wandelen en sportfietsen en lees ik graag een spannend boek.

Gerelateerde pagina's: 

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.