Erwin Weerts

Erwin Weerts

Het werken aan mooie opdrachten met gedreven en ambitieuze ondernemers maakt me trots. Daar wil ik bij zijn en onderdeel van uitmaken! Dat ik dit binnen onze controlepraktijk in teamverband met gemotiveerde collega’s kan doen, geeft me energie en het vertrouwen dat we de beste dienstverlening voor de klant kunnen bieden.

Opleiding en ervaring

Nadat ik mijn Atheneum heb afgerond, heb ik de opleiding Bedrijfseconomie aan Zuyd Hogeschool in Sittard gevolgd. Via een meeloopstage bij een Big 4 kantoor in het derde leerjaar ben ik in aanraking gekomen met de accountancy. Na mijn opleiding ben ik daar in 2002 in dienst getreden en heb ik de NIVRA-Nyenrode opleiding tot registeraccountant gevolgd. In 2009 heb ik deze afgerond. In 2014 heb ik de overstap gemaakt naar Koenen en Co, waar ik inmiddels bestuurder ben van de controlepraktijk en per 1 januari 2017 ben ik toegetreden tot de maatschap Koenen en Co.

Specialisaties

Als externe accountant ben ik eindverantwoordelijk voor de uitvoering van jaarrekeningcontroles bij ondernemingen die wettelijk controleplichtig zijn. In samenwerking met mijn team en de klant probeer ik het controleproces zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen en fungeer ik, naast controlerend accountant, waar mogelijk als een objectieve sparringpartner.

Missie

Ik ga voor kwaliteit. Ik werk intensief samen met mijn collega’s en onze klanten. Alleen op deze manier zijn we in staat ons continu te ontwikkelen en te verbeteren en bij te dragen aan het succes van onze klanten door hen de juiste oplossingen aan te reiken.

Vrije tijd

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan stedentrips en vakanties waarbij skiën niet mag ontbreken. Ook op de fiets ben ik graag in heuvelachtig gebied te vinden. Verder probeer ik met enige regelmaat hard te lopen in het mooie Maastricht, waar ik tevens actief ben in het verenigingsleven. Als lid van Ronde Tafel 179 Maastricht Charlemagne organiseren we jaarlijks het culinaire goede doelen evenement Bassinario, daarnaast ben ik bestuurder bij Stichting Samen voor Maastricht. Maar bovenal geniet ik vooral van de gezellige momenten thuis.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.