Chris Leenders

Chris Leenders

Koenen en Co is een onderneming met goed opgeleide, gemotiveerde en betrokken medewerkers. De vennoten zijn stuk voor stuk ambitieuze professionals met oog voor ontwikkeling van de medewerkers. Het is iedere keer weer een uitdaging om het beste uit jezelf en anderen te halen. Hierin ligt mijn ambitie en vanuit hier vertrek ik iedere dag weer.

Opleiding en ervaring

In 1979 ben ik in Tilburg economie gaan studeren met als afstudeerrichting fiscale economie. Gedurende mijn loopbaan, die ik begon als belastinginspecteur, heb ik masteropleidingen gevolgd op het gebied van Europees en internationaal belastingrecht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en het International Tax Center van de Universiteit Leiden. Sinds 1997 ben ik lid van maatschap Koenen en Co als belastingadviseur.

Specialisaties

Ik kan bogen op een ruime ervaring met ondernemersvraagstukken, ook buiten louter fiscale aangelegenheden. Mijn specialisaties liggen vooral op het gebied van internationaal belastingrecht, met name de grensoverschrijdende ondernemingsvraagstukken in de breedste zin van het woord. In dit kader ben ik voor Koenen en Co de contactpartner voor het internationale netwerk Nexia International en ben ik lid van het International Tax Committee van Nexia International.

Missie

Mijn missie is eenvoudig. Het komt erop neer kwalitatief goed werk te leveren op een praktische manier zodat u verder kunt: kleine en grote vragen over alledaagse zaken en over strategische aangelegenheden. Daar sta ik voor en daar ga ik voor.

Vrije tijd

Mijn positieve levensinsteek pas ik in mijn vrije tijd toe door te genieten met mijn gezin en door af en toe zelf te koken met een goed glas wijn erbij. Bij mijn collega's sta ik bekend als 'de Bourgondiër'. Van tijd tot tijd joggend werk ik aan de fysiek.

Gerelateerde pagina's: 

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.