Gerard Berns

Gerard Berns

Betrokkenheid bij de ondernemer en begrip voor zowel de zakelijke als privé omstandigheden, dat is mijn uitgangspunt. Vaktechniek en vakkennis op hoog niveau houden, maar wel voor 100% in de praktijk bruikbaar en herkenbaar voor mijn cliënten. Samen met mijn cliënt analyseer ik het probleem en mijn doel is om tot een gerichte oplossing te komen. Een prachtig vak!

Opleiding en ervaring

Als 17-jarige ben ik bij een van de voorlopers van de Big 4 begonnen in het accountantsvak en heb tegelijkertijd de studie tot Registeraccountant gevolgd. In 1989 ben ik afgestudeerd en heb ik zowel binnen de nationale controlepraktijk als de MKB praktijk een aantal afdelingen geleid. Daarnaast ben ik nog een aantal jaren actief geweest als docent op Nyenrode University. In 1999 ben ik als firmant toegetreden tot een van de Big 4 kantoren en heb vervolgens in 2008 de weloverwogen overstap naar Koenen en Co gemaakt waar ik nu als firmant werkzaam ben.

Specialisaties

Mijn specialisaties zijn het familiebedrijf met al zijn (eigen)aardigheden en de automotivesector in het bijzonder. Als firmant ben ik eindverantwoordelijk voor het zeer enthousiaste Automotiveteam. Daarnaast heb ik binnen de maatschap de portefeuille vaktechniek accountancy.

Missie

Ik ben er voor de klant en ik wil begrijpen waar hij of zij mee bezig is. Ik wil gericht problemen oplossen. Op die manier draag ik actief bij aan het bereiken van de doelstellingen van mijn cliënt. Ik herken mij dan ook volledig in de missie van Koenen en Co.

Vrije tijd

Mijn vrije tijd wordt voor een groot gedeelte ingevuld met muziek. Zowel als actief amateurmuzikant bij enkele orkesten als bestuurlijk bij een landelijke organisatie kan ik die passie met anderen delen. Ook probeer ik door regelmatig te sporten mijn conditie op een acceptabel niveau te houden.

Gerelateerde pagina's: 

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.