Giovanni Armino

Giovanni Armino

Ik identificeer mezelf met de kernwoorden: drive, ambitie, doorzettingsvermogen, grenzen opzoeken, georganiseerd, leergierig.

Opleiding en ervaring

In Sittard heb ik het Atheneum A gevolgd. Aansluitend ben ik in Tilburg fiscale economie (drs) gaan studeren. Nadat ik deze studie binnen vier jaar afgerond heb, ben ik in dienst getreden bij het Ministerie van Financiën als belastinginspecteur. Hier heb ik verschillende disciplines doorlopen (inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en FIOD). Tevens heb ik in die tijd fiscaal recht gestudeerd (mr). Na 7 dienstjaren bij het Ministerie ben ik in 1992 bij Koenen en Co in dienst getreden en in 2000 tot de maatschap toegetreden.

Specialisaties

Mijn specialisaties zijn financiële planning en internationaal belastingrecht.

Missie

Veel voor de klanten kunnen betekenen. Laten zien dat je meerwaarde hebt voor de klanten. Vaktechnisch hoogstaand bezig zijn. Goede prijs/kwaliteit verhouding door optimaal te delegeren. Naamsbekendheid Koenen en Co in regio Sittard verder uitbouwen.

Vrije tijd

Familie, fitness, motorrijden, skiën.

Gerelateerde pagina's: 

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.