Har Gootzen

Har Gootzen

Opleiding en ervaring

Na mijn Atheneum in Roermond heb ik de HEAO in Sittard gedaan. Vervolgens heb ik in de avonduren de NIVRA-opleiding gevolgd. In 1995 ben ik afgestudeerd als RA. Ik heb bijna 10 jaar gewerkt als financieel directeur bij Fancom B.V. en daarna ben ik als partner toegetreden tot Verhagen en Derks Accountants in Panningen. Begin 2005 ben ik toegetreden als firmant bij maatschap Koenen en Co.

Specialisaties

Mijn specialisaties zijn beleggen en beleggingsproducten, advisering op het gebied van personeelszaken, externe controles en het Agriteam. Daarnaast, mede doordat ik 10 jaar in het bedrijfsleven heb gewerkt, heb ik veel ervaring op het gebied van advisering in het bedrijfsleven.

Missie

Ik houd me, naast mijn werk als bedrijfsadviseur, met name bezig met personeelszaken en de acquistie binnen Koenen en Co. Niet alleen gericht op kantoor Panningen maar ook voor alle andere vestigingen van Koenen en Co. Ik wil anderen graag leren hoe ze nieuwe klanten kunnen werven en behouden zodat wij autonome groei kunnen realiseren. Verder wil ik mijn ervaring op het gebied van personeelszaken uitdragen. Dit kan onder andere als voorzitter van de Taskforce Resources.

Vrije Tijd

Mijn schaarse vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin (echtgenote en 3 dochters). Verder golf ik regelmatig met (zaken)relaties en ook met mijn familie en ga ik naar diverse locale sportwedstrijden (handbal en voetbal). Tenslotte ben ik muziekliefhebber en bezoek ik graag culturele evenementen in de breedste zin van het woord.

Gerelateerde pagina's: 

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.