Lars Valkenberg

Lars Valkenberg

Bij mij is het glas altijd halfvol. Met veel plezier, betrokkenheid en humor probeer ik een steentje bij te dragen aan het beter functioneren van onze organisatie of het realiseren van doelstellingen van mijn relaties.

Opleiding en ervaring

Na het behalen van mijn Atheneum A diploma ben ik met de RA accountantsopleiding begonnen. In 2000 ben ik tot maatschap Koenen en Co toegetreden. Van 2006 tot 2016 ben ik actief geweest als bestuurder, waarvan de laatste 2 jaar als voorzitter van de maatschap.

Specialisaties

Mijn specialisaties zijn overnamebegeleiding en het begeleiden van de ondernemer en het klankborden met hem.

Missie

Met optimisme en enthousiasme kun je jezelf en anderen in veel situaties van dienst zijn. Of ik dat nu doe voor klanten of onze eigen organisatie, ik haal iedere keer veel voldoening en energie uit het oplossen van ogenschijnlijk moeilijke vraagstukken.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd lees ik graag en geniet ik van een goed glas wijn. Verder breng ik graag tijd door met mijn gezin en vrienden.

Gerelateerde pagina's: 

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.