Robert Heunen

Robert Heunen

Ik ben registeraccountant en firmant van maatschap Koenen en Co. Ik ben gehuwd, heb drie dochters en ben woonachtig in Montfort. Ik ben werkzaam op ons kantoor Sittard.

Opleiding

Na mijn vwo-diploma heb ik de HEAO opleiding afgerond met als studierichting Commerciële Economie. Na enkele jaren ben ik in de accountancy gaan werken en gestart met de opleiding tot registeraccountant (NIVRA). Deze heb ik 1996 afgerond, daarna ben ik gestart met een eigen accountantskantoor. Na 8 jaar, in 2004, heb ik mijn praktijk overgedragen aan Koenen en Co. In 2006 ben ik als firmant toegetreden tot de maatschap.

Specialisaties

Naast de accountancy heb ik een affiniteit met subsidies. Binnen onze maatschap ben ik aanspreekpunt voor onze subsidie vennootschap. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de accountancy-opdrachten in de not-for-profit sector.

Als accountant heb ik de volgende specialisaties:

  • Begeleiding van de ondernemer (bij vragen over uitbreiding, groei, marktbenadering, juridische kwesties etc.)
  • Overname begeleiding (koper dan wel verkoper)
  • Waardering van bedrijven
  • Begeleiding van aanbestedingstrajecten
  • Advisering grondexploitaties (bij gemeenten dan wel vastgoedbedrijven)

Missie

Mijn doelstelling is om meerwaarde te leveren aan klanten en bij te dragen aan hun succes. Ik ben direct aanspreekpunt voor mijn klanten. Ik ben altijd (ook na kantoortijden) bereikbaar om problemen op te lossen en om te adviseren. Ik investeer veel in vakliteratuur lezen, permanente educatie, om mijn klanten optimaal te kunnen adviseren. Daarnaast ben ik altijd bezig om de belastingdruk voor mijn klanten te verlagen (zodat zij kunnen investeren in hun bedrijf in plaats van belasting betalen).

Gerelateerde pagina's: 

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.