Nexia netwerk

Nexia International

Nexia International is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke auditors, zakelijke adviseurs en consultants. De sleutel tot het succes van Nexia is haar wereldwijde samenwerking met organisaties die in de top tien staan van 's werelds meest toonaangevende financiële en economische centra. Door deze positionering biedt Nexia hoogstaande service aan haar internationale klanten.

Ga naar de website van Nexia International

Nexia Nederland

Naast het internationale netwerk, vormen Koenen en Co, Horlings en KroeseWevers het samenwerkingsverband Nexia Nederland. De Nexia Nederland partners hebben een eigen vaktechnisch bureau accountancy en fiscaliteit opgericht. Het Bureau Vaktechniek is gevestigd op Nyenrode Business Universiteit. Nexia Nederland heeft gekozen voor een huisvestiging op Nyenrode vanwege de groeiende complexiteit van regelgeving en de groeiende noodzaak in de sector om snel academische ondersteuning te verwerven.

Met de oprichting van het Bureau Vaktechniek zetten de partners van Nexia Nederland een wezenlijke stap in haar streven naar uitbreiding van haar dienstverlening aan opdrachtgevers in heel Nederland. Het samenwerkingsverband Nexia Nederland stelt de partners in staat de kwaliteit en de compliance van de vaktechniek op topniveau te houden en de kosten in de juiste balans.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.