Organisatieadvies

Ondernemerschap betekent schaken op meer borden tegelijkertijd. U dient voortdurend aandacht te besteden aan uw strategie, het leiding geven aan uw organisatie, zorgen voor voldoende en professioneel personeel, de inrichting van uw werkprocessen en ondersteuning door IT, uw administratie en managementrapportages en zo meer. Al deze processen zijn continu in beweging. Het kan bijna niet anders dan dat u het prettig vindt, dat een ervaren adviseur eens kritisch, maar bovenal oplossingsgericht met u naar uw organisatie kijkt.

Van sparren tot implementeren

Onze adviseurs leggen pijnpunten bloot en dragen oplossingen aan zodat u uw ambities kunt realiseren. Wij kunnen met u 'sparren', zodat u vervolgens zelf de veranderingen doorvoert. Of wij helpen daadwerkelijk bij de implementatie. Dat kan op projectbasis, op interim basis met tijdelijk personeel, of met een afspraak om gedurende een langere periode als sparringpartner mee te blijven denken en doen over uw bedrijfsvoering.

Maak uw organisatie sterker

Wij hebben een passie voor het in gang zetten van veranderprocessen en het coachen van de medewerkers die het uiteindelijk moeten doen. Wij hebben uitgebreide ervaring in de publieke én private sector in het analyseren van organisaties. We formuleren actieplannen en stoppen zeker niet bij een advies op papier. Wij hebben managementervaring. U kunt ons op tijdelijke maar ook langdurige basis inzetten om uw organisatie sterker te maken.

Meer weten? 

Neem dan contact op met één van onze organisatieadviseurs.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.