Salaris- en personeelsadministratie

Het voeren van een goede salaris- en personeelsadministratie kost steeds meer tijd, onder andere door de complexe wet- en regelgeving. Wij vinden dat u uw kostbare tijd beter kunt investeren in ondernemen dan in het voeren van een administratie. We richten de personeels- en salarisadministratie voor u in. We zorgen er vervolgens voor dat het werk correct en tijdig wordt uitgevoerd en dat de kwaliteit en continuïteit gewaarborgd blijven. Wij informeren u graag over salarisberekeningen, de regels inzake de Ziektewet en de WIA, subsidieregelingen en (flexibele) secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ontdek het gemak van onze Online Salarisservice

Overal in het bedrijfsleven zie je de trend naar online afhandeling van administratieve zaken. Zo ook de online verwerking van uw salaris- en personeelsadministratie. U kunt nu zelf, waar en wanneer u maar wilt, gegevens en informatie over uw personeel oproepen. Met onze vooruitstrevende online salarisservice kunt u uw salaris- en personeelsadministratie snel en efficiënt online afhandelen. Daarmee kunt u via internet gegevens invoeren, inzien en wijzigen. Met onze online salarisservice kunt u tevens uw volledige salarisadministratie en personeelsdossiers digitaal opslaan.

Nu ook met een handige app

Het wordt nog handiger voor u als werkgever met onze app. Waar u ook bent, u heeft overal inzicht in alle loonstroken en reiskosten. U kunt mobiel verlofaanvragen goed- of afkeuren en u vergeet nooit meer een verjaardag van uw medewerker. Naast een app voor u, is er ook een app voor werknemers. Hiermee hebben uw medewerkers inzicht in hun eigen dossier en kunnen ze loonstrookjes en jaaropgaves inzien. Ook kunnen ze mobiel verlof aanvragen en uren registreren.

Meer informatie over onze salaris- en personeelsadministratie?

Neem contact op met Paul Schreurs.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.