Subsidieadvies

Ondernemen is continu vernieuwen en veranderen. En dat gaat verder dan alleen het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Maar ook uw werkprocessen, IT en personeel verdiend uw aandacht om voorop te blijven lopen in de markt.

Streven naar maximale subsidie

Wij onderzoeken de mogelijkheden voor de financiering van uw innovatieprojecten of veranderprocessen. We zorgen voor maximale subsidieopbrengst. Daarnaast monitoren we de voortgang, denken en werken actief mee. We verwerven op succesvolle wijze regionale, nationale en Europese subsidies voor innovatieve bedrijven, overheden, kennis- en zorginstellingen. We werken nauw samen met subsidieverstrekkende instanties en zijn goed bekend met nationale en regionale subsidieregelingen. Zowel bedrijven in het MKB als grote ondernemingen laten we hier dagelijks van profiteren.

Meer dan alleen een aanvraag

Allereerst verdiepen we ons in uw business. Alleen zo kunnen wij subsidieaanvraag opstellen. We ondersteunen u gedurende het totale traject tot en met de subsidievaststelling. Na de subsidiebeschikking is er nog een heel traject voordat u uw subsidie ontvangt. De bewaking van dat traject is net zo belangrijk als de aanvraag. Dit vergt intensieve samenwerking met u.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op.

Koenen en Co is lid van Nexia InternationalKoenen en Co is lid van Nexia International - Copyright 2017 Koenen en Co - Disclaimer - Colofon - Cookies   

Bedankt voor het printen van deze pagina

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot dit onderwerp. Neem dan contact op via info@koenenenco.nl of kijk op www.koenenenco.nl/contact voor het telefoonnummer van het dichtstbijzijnde filiaal.